Susanne Schmidt-Nielsen


Gå til indhold

imellem 1000 tider

Portfolio >

zzzzzzzzzzzzzz

fffffffffffffffffff

Back

Imellem tusinde tider

Kunstnergruppen DeV+
Gammelgaard, Herlev. 9.3-31.3 2019


I denne udstilling handler det om, det moderne menneskes ageren, og ikke mindst forsøg på at bemestre, de mange og ofte forskellige former for tid, som danner rammen om vores liv og vores prioriteringer.

Vi lever i brydningen mellem før, nu og fremtid i en´ stor masse, hvorfra vi henter vores viden, erfaringer, håb og drømme. Omkring vores tilstedeværelse findes uendelige mængder af tider; din og min tid, en fælles tid, samtidens, historiernes og materialernes tid. De forskellige tider bevæger sig i indbyrdes temporale skift, hvilket giver anledning til kropslige fornemmelser, som fx ikke at kunne få sit hjerte eller sin sjæl med i forhold til de skiftende tidslige nødvendigheder.

Vi leder efter pausen og mellemsteder i tidsklumpen imellem de mange tider. Måske finder vi ind til en tysthed eller et sted, hvor hastigheden sænkes og tidsopfattelser og begreber udstrækkes.

De kunstneriske udtryk på udstillingen bevæger sig mellem subtilt, voldsomt, abstrakt og realistisk. Kunstnerne arbejder bredt med tegning, maleri, fotografi, skulptur, installation og video. Og på trods af deres store forskelligheder har de en stor kerne til fælles, som danner den røde tråd i udstillingen: Sanseligheden, fortællingen, de fine nuancer og en afdæmpet tone. Det er i denne tidslomme, imellem værkerne, man kan få øje på sin egen tid.


Retur til indhold | Retur til hovedmenu