Susanne Schmidt-Nielsen


Gå til indhold

Kunstbiblioteket

Portfolio >

aaaaaaaaaaaaaaa

Back

en sagte ytren


25. januar – 17. februar 2018
Kunstbibliotekets Udstillingsrum, København

Fernisering d. 25. januar Kl. 17-19
Udstilling viserværker der kan ses som abstrakte fortællinger. Om noget der pirre nysgerrigheden, noget der ikke er færdig forstået, noget som kan genfortolkes. Hvor fortællingen er indlejret, som en antydning, som en sagte ytren.

På udstillingen vises objekter og skulpturelle værker. Derudover ses fotografier. Fotografiernes små formater inviterer os til et kig med det nære blik og retter vores blik mod detaljen.

De viste værker bærer alle synlige spor af en skabelsesproces, med mange bearbejdninger. De er skabt af materialer som vi kender, hvor nogle bærer en fortælling fra tidligere brug.

Det er en udstilling som inviterer til et møde med værket krop til krop. En udstilling der inviterer til egen fortælling. En udstilling der inviterer ind.Jeg er uddannet på kunstskoler i København, udstiller både selvstændigt og i gruppesammenhæng, i ind- og udland. Af fremtidige udstillinger kan nævnes: gruppeudstillingen
FLESH i det kunstnerdrevne udstillingssted RØM, Valby – soloudstillingen et skulderklap der bliver siddende, Tjørnedala Konsthall, Simrishamn, Sverige samt gruppeudstillingen Tilbage til nutiden, Greve Museum.


I forbindelse med denne udstilling bringer Kunstavisen en portrætsamtale, skrevet af Inge Schjødt fra Komkunst.dk. Artiklen kan læses i Kunstavisen nr. 1 – 2018, som udkommer d. 20. januar.Susanne Schmidt-Nielsen, 2018Retur til indhold | Retur til hovedmenu